De Snelcursus tijdens vakantieperiodes.

Update 15-12-2023
Wij kunnen aangeven dat de snelcurus voor zomervakantie 2024 komt te vervallen.
Diegene die zijn aangemeld voor de start zijn reeds op de hoogte gebracht. Maar ook voor de reeds zwemmende kinderen bij de snelcurus voor AB is dit iets waar rekening mee gehouden kan worden.


In ons waterrijke land kun je niet vroeg genoeg leren zwemmen. Terecht wordt dan ook veel waarde gehecht aan zwemdiploma’s.

Is uw zoon of dochter 5 jaar of ouder en heeft geen watervrees zou u ook aan de Snelcursus kunnen denken. Houdt u rekening met meerdere vakanties die nodig zijn om het diploma A te behalen.

Combibad Kwekkelstijn in het bezit is van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s.

Als Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s voldoen wij aan de landelijke kwaliteitscriteria. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.allesoverzwemles.nl.

In de huidige opleiding voor de snelcursus A en/of B zullen de kinderen na een intensieve cursus van één of meerdere vakantieweken gaan testzwemmen voor het A- of B-diploma. 

Vooraf wordt u met uw kind uitgenodigd om een introductieles bij te wonen. Dit is meestal de vrijdag vóór de vakantie. Tijdens deze introductie les wordt er gekeken of uw kind gemotiveerd en watervrij is om aan de Snelcursus deel te nemen. Per email (ca 2 weken voor aanvang) ontvangt u een email waarin datum en tijd van de introductieles staat aangegeven. Is uw zoon of dochter geschikt bevonden voor de Snelcursus, dan ontvangt u daarna nog meer informatie en dient de Snelcursus betaald te worden (m.u.v. het inschrijfgeld, dit is bij de aanmelding). De betaling van de Snelcursus kan eventueel ook in drie gedeeltes voldaan worden. Voor de actuele prijzen verwijzen wij u naar het kopje Betalen/Tarieven. U koopt een pakket A, AB of B. Uw zoon/dochter gaat net zo lang door totdat de diploma's behaald zijn. 

De Snelcursus wordt gegeven in de schoolvakanties van regio Zuid.
In de Zomervakantie is dit de eerste twee weken, van maandag t/m vrijdag (muv zomer vakantie 2024 geen snelcursus).
In de Herfstvakantie, Krokusvakantie en Meivakantie begint de cursus meestal op zaterdag t/m vrijdag. Met uitzondering van de zondag.
In de Kerstvakantie is de cursus op alle dagen behalve op de feestdagen en de zondag.
De Snelcursus wordt gegeven in de ochtenden van 08:30 tot ca. 13:00 uur. Dit kan afwijken maar u krijgt voor de start van de Snelcursus de juiste informatie.

Meer informatie en een uitnodiging voor de (nieuwe) leerlingen worden ca 2 weken voor aanvang van de snelcursus gemaild.
 
Mocht uw zoon of dochter het diploma niet behaald hebben in de vakanties, dan kan er wekelijks gezwommen worden op de vrijdag van 14:45 - 15:30 uur voor het A diploma. (Kinderen die opgaan voor B diploma is alleen zwemles in de vakantieperiodes) Dit is uiteraard raadzaam om zo de conditie en zwemvaardigheid voor het A diploma op peil te houden. 

 

Let op: belangrijke informatie bij het aanmelden van de snelcursus!
Uw kind wordt bij de snelcursus opgeroepen als hij/zij minimaal 5 jaar oud is. Als uw zoon of dochter nog niet deze leeftijd heeft bereikt, zal uw kind op de wachtlijst automatisch verschoven worden tot dat deze leeftijd behaald is. Eerder zal uw zoon/dochter niet opgeroepen worden.  De inschrijving is dus onder voorbehoud van wijzigingen. 

 Mocht u overgaan tot inschrijving gaat u akkoord met de € 23,- inschrijfkosten. Deze worden niet gerestitueerd. De inschrijving is ook pas akkoord als deze inschrijfkosten betaald zijn. 


Cookie instellingen