Huisregels

Huisregels Combibad Kwekkelstijn 

 
 1. Kinderen onder de zeven jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meezwemmende ouder. Indien niet in het bezit van een diploma dragen deze kinderen verplicht vleugels.
 2. Zwemmen in het diepen met drijfmiddelen is niet toegestaan.
 3. Tjidens het zwembadbezoek dient de ouder / verzorger zelf in zwemkleding voortdurend toezicht te houden op de onder zijn/haar leiding binnengekomen bezoeker (s)
 4. Kinderen onder de 7 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder / verzorger gebruik maken van de waterglijbaan (binnenbad).
 5. Gebruik van de horecagelegenheid verplicht tot het nemen van een consumptie. Het meebrengen van consumptiegoederen in het binnenbad is niet toegestaan.
 6. Gedurende het zomerseizoen is het terras van het buitenbad alleen toegankelijk middels het kopen van een zwementree
 7. Zwemmers met een medische contra-indicatie dienen voor het zwemmen in contact te treden met de toezichthouder(s)
 8. Wangedrag leidt tot verwijdering van het complex en intrekken van het abonnement/meer baden kaart zonder recht op restitutie en/of accommodatie verbod voor bepaalde of onbepaalde tijd.
 9. Bij slechte weersomstandigheden kan het voorkomen dat het buitenbad wordt gesloten. Of gesloten blijft. Bij onweer dienen zwemmers onmiddellijk het water te verlaten.
 10. Aanwijzingen van medewerkers dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 11. Auto’s fietsen en bromfietsen worden op de daarvoor bestemde plaatsen gestald op eigen risico.
 12. Gebruik van opbergkluisjes geschiedt op eigen risico.
 13. Gebruik van glaswerk is niet toegestaan op het terras, perrons en zonneweide.
 14. Het kan voorkomen dat onder bijzondere omstandigheden de dienstverlening wordt aangepast of wordt beperkt. Zo kunnen bijvoorbeeld de toe te laten aantallen bezoekers worden beperkt of een accommodatieonderdeel worden gesloten uit veiligheidsoverwegingen.
Directie en medewerkers van Comibad Kwekkelstijn wensen een prettig, fijn en veilig verblijf toe!
 

 

Cookie instellingen