Update

Update 17-06-2022.

Wij gaan weer volledig open met het Recreatieve Binnenbad!

Door de hevige regenval zondag 5 juni jongstleden zijn de kelders met daarin alle technische installaties van ons Recreatieve Binnenbad Kwekkelstijn vol gelopen. Hierdoor was ons recreatieve zwembad gesloten voor het zwempubliek.
Direct zijn wij met geweldige hulp van bedrijven, verzekeraars en het personeel van Combibad Kwekkelstijn gestart met het repareren van alle schade. Wij zijn nu zover dat ons recreatiebassin met behulp van tijdelijke onderdelen uit heel Europa en noodverbanden vanaf a.s. zaterdag weer open kan voor alle zwemmers! 

 

Dit betekent ook dat er vanaf volgende maandag 20 juni alle Activiteiten, Vrij Zwemmen, Lengte Zwemmen en de Zwemlessen ABC weer worden opgepakt. 
Als alles goed blijft verlopen, kan er dus vanaf maandag 20 juni weer gebruikt worden gemaakt van dit bad. De komende weken/maanden wordt alle verdere schade hersteld.

 

Aan een permanente oplossing wordt gedacht en gewerkt om een nieuwe waterschade als gevolg van hevige regenval in de toekomst te voorkomen.

U kunt dit weekend 18 juni en 19 juni terecht voor Vrij Zwemmen in het Buitenbad en Overkapte bad.  Dit bestaat uit het Overkapte Bad (minimaal A-diploma), Peuterbadje en Buitenbad. Reserveren gaat via de site zodat u verzekerd bent van een plek. Wij werken namelijk met een maximaal aantal gasten die wij kunnen toelaten.

Wij wensen u weer veel zwemplezier toe en tot snel!


=============================================

Bijgaand te downloaden de nieuwe agenda in verband met de gewijzigde dagen diplomazwemmen. Klik hier!

 
 

 

Cookie instellingen