Update


Update 28-09-2022. Op het moment zit Baby Peuter Zwemmen voor de woensdag nog steeds vol. Houd deze pagina in de gaten.  Zijn er weer plaatsen vrij zullen wij dit aanpassen op de site. Wij kunnen ook geen proeflessen aannemen voor de woensdag.

============

In de week van maandag 26 september t/m vrijdag 30 september is het Kijkweek bij de zwemlessen ABC! U mag mee naar binnen. Kleed u aub luchtig. Voor de groepen wit en rood is het kijken in de zwemzaal. Voor de overige groepen op het balkon, te bereiken via het Splashcafé. Veel kijkplezier!

============

Op dinsdag 4 oktober zijn wij de gehele dag gesloten in verband met uitdag personeel.

============


De herfstvakantie is van maandag 24 oktober t/m zondag 30 oktober. Alle zwemactiviteiten liggen dan stil.

U kunt wel komen Banen Zwemmen, Lengte Zwemmen, Gezinszwemmen en er zijn extra tijden voor Vrij Zwemmen. Zie onze site voor meer details en hoe te reserveren.  Veel zwemplezier!

Vooraf reserveren voor deze activiteiten kan via deze site. U kunt steeds 3 dagen vooruit reserveren. Dit doen wij omdat er een maximum aantal personen kan worden toegelaten en om de kwaliteit te waarborgen. U krijgt via de e-mail uw bestelnummer die u bij de receptie kan laten zien. Zo bent u gegarandeerd van een plekje. Wel zo handig en lekker snel binnen!
Beslist u toch om ter plaatse te reserveren, dat kan. Er bestaat echter de kans dat de betreffende zwemactiviteit vol is. Er is een pinapparaat aanwezig, wij hebben geen contant geld in huis. 


Veel zwemplezier toegewenst!

 

================


 


 
 

 

Cookie instellingen