Update

Update 10-08-2022!
Wij merken dat er op het moment een storing is bij het reserveren voor het Vrij Zwemmen Buitenbad en het Banen Zwemmen in het overkapte bad. Na het betalen van de reservering ontvangt u geen bevestiging per mail. Er wordt hard aan gewerkt om dit probleem te verhelpen. Hoe kunt u toch naar binnen om lekker te zwemmen?

Het bestelnummer staat in de omschrijving van uw betaling. 
Beginnend met 7.... Neemt u dit mee op een briefje en wij kunnen daarmee uw reservering ophalen. Veel zwemplezier!

============

Update 04-08-2022!
Er is een nieuwe agenda beschikbaar voor na de zomervakantie voor het jaar 2022/2023. Klik hier!
De wijziging betreft alleen de starters van de beginnersgroep die een week later gaat starten na de zomervakantie. De betreffende ouders/verzorgers zijn per mail op de hoogte gebracht. 


============


De zomervakantie is van 23 juli t/m 04 september! Alle activiteiten liggen dan stil.

U kunt bij zomers weer wel terecht voor het Vrij Zwemmen Buitenbad en Overkapte Bad (minimaal A-diploma om het overkapte bad te betreden). 


Tevens zal er in de zomervakantie Banenzwemmen zijn van 07.00-08.30 uur op maandag, woensdag en vrijdag. Entree is via de buitenkassa. Tevens zal het omkleden in de wisselhokjes buiten zijn en de douches buiten in gebruik. De douches en de kleedkamers binnen zijn gedurende de vakantie gesloten.

Vooraf reserveren voor deze activiteiten kan via deze site. Dit doen wij omdat er een maximum aantal personen kan worden toegelaten en om de kwaliteit te waarborgen. U krijgt via de e-mail uw bestelnummer die u bij de buitenkassa kunt laten zien. Zo bent u gegarandeerd van een plekje. Wel zo handig en lekker snel binnen!Veel zwemplezier toegewenst!

 

================

 
 

Wij wensen u een fijne zomervakantie toe! 
 

 

Cookie instellingen