Vrij Zwemmen Buitenbad en Overkapte Bad Open vanaf zaterdag 27 mei 2023!


Goed nieuws! Het Buitenbad gaat open!

(Het peuterbadje is nog gesloten)

Combibad Kwekkelstijn is nog steeds dringend op zoek naar toezichthouders/lifeguards! Interesse? Stuur een mail naar info@kwekkelstijn.com. Meer informatie vindt u ook onder het knopje vacature.


Wij zijn op zomerse dagen geopend vanaf zaterdag 27 mei 2023!
Weekend en feestdagen van 10.00-17.00 uur!
Maandag t/m vrijdag van 14.00-18.00 uur!Bij minder goed weer zijn wij niet geopend! Deze dag is dan ook niet boekbaar in ons reserveringssysteem. Reserveren is zeer raadzaam om een plek te garanderen en kan via de webkassa onderaan deze pagina.  U kunt reserveren voor de dag zelf of één dag vooruit. Vanaf 0 t/m 99 jaar € 4,10 per persoon. Restitutie is niet mogelijk

Gelieve de belangrijke informatie hieronder door te nemen voor uw komst. 

Water is plezier. En wat is er leuker dan met z’n allen gaan zwemmen?!

Op de perrons rondom en in de baden moeten alle kinderen zonder zwemdiploma altijd armvleugeltjes aan in verband met de veiligheid. Het Buitenbadcomplex omvat een overkapt 25 meter wedstrijdbad, een buitenbad met speeltoestellen van ondiep naar diep (40 cm - 120 cm)  en een apart peuterbadje. 

Let wel, de kinderen die nog geen A-diploma hebben, mogen vanwege de veiligheid geen gebruik maken van dit overkapte bad (Oók niet met armvleugeltjes om). Voor hen is het buitengelegen recreatie bad en peuterbad beschikbaar. 


​Kinderen jonger dan 7 jaar of kinderen zonder zwemdiploma dienen altijd begeleid te worden door een volwassene! De ouder heeft altijd de rol van toezichthouder indien het kind niet zwemvaardig is.

Voor een eventuele versnapering en consumpties kunt u bij mooi weer terecht bij het Splash Café. 

Veel zwem plezier toegewenst!
.

.

Het is niet toegestaan het terrein tussentijds te verlaten.
 ​
Mocht u nog vragen hebben is het telefoonnummer van het Buitenbad: 073-521 8689.

Extra toelichting omtrent het waarom online reserveren:

Indien er geen tijden zichtbaar zijn, betekent het dat het Buitenbadcomplex gesloten is.

Wij werken met een maximum aantal personen die toegelaten worden. Zo wordt het nooit te druk bij het zwembad en blijft de kwaliteit gewaarborgd. 

Zorg dat u uw bestelnummer bij de hand heeft, dit zorgt voor een snelle doorstroming bij de kassa/entree. Lekker snel binnen, wel zo fijn en u heeft plek!
 

Cookie instellingen