Vrij Zwemmen Vrouwen Binnenbad 18+

Zwemmen is niet alleen gezond, maar ook gezellig! In een ongedwongen sfeer speciaal voor vrouwen recreatief zwemmen!  Zwem in eigen tempo en ontmoet andere vrouwen!

U moet wel zwemvaardig zijn en een zwemdiploma behaald hebben om in dit zwembad te kunnen zwemmen. Het betreffen namelijk ook gedeeltes waar men niet kan staan. 


Let op: er is geen extra tijd tussen de andere activiteiten. Het kan zijn, dat u vóór of ná een activiteit een heer kan tegenkomen in het gebouw maar niet in de zwemzaal. Een badjas geeft hierin al veel een oplossing. 

Openingstijden  voor Vrij Zwemmen Vrouwen 
                
maandag *   11.00-12.00 uur   met vrouwelijke toezichthouder      
zondag* 14.00-15.00 uur   met vrouwelijke of mannelijke toezichthouder.      

* zondag 9 april en maandag 10 april is het zwembad gesloten in verband met pasen. Er is dan geen Vrij Zwemmen voor vrouwen.


Wij raden u aan 3 dagen vooruit reserveren via de Webkassa. Zie de button hieronder. Eerder is niet mogelijk. Is de betreffende datum rood dan is deze geheel volgeboekt. U kunt ook minimaal 3 dagen vooruit reserveren ter plaatse bij de kassa bij Combibad Kwekkelstijn en met pin voldoen.  Eerder ter plaatse reserveren is niet mogelijk dan deze 3 dagen vooruit. Wij werken met een maximum aantal personen wat wij kunnen toelaten. Zo wordt het nooit te druk en is er ook plek voor u in het zwembad. Veel zwemplezier!Er is geen restitutie mogelijk. Wijzigingen kunnen uiterlijk één dag voor de reserveringsdatum doorgegeven worden.


 
Cookie instellingen