Vrij Zwemmen Buitenbad

UPDATE : 16 JUNI IS HET BUITENBAD GESLOTEN I.V.M SLECHTE WEER EN IS HET BINNENBAD GEOPEND.


Het Buitenbad 


Openingstijden :
                             Maandag t/m Vrijdag van 14:00 - 18:00 uur.

                             Zaterdag en  Zondag van 10:00 - 17:00 uur.
                             Water is plezier. En wat is er leuker dan met z’n allen gaan zwemmen?! 

 Deze dag is dan ook niet boekbaar in ons reserveringssysteem. Reserveren is zeer raadzaam om een plek te garanderen en kan via de webkassa. U kunt reserveren op de dag zelf of één dag vooruit. Vanaf 0 t/m 99 jaar € 4,50 per persoon. Zorg dat u uw bestelnummer bij de hand heeft, dit zorgt voor een snelle doorstroming bij de entree. Deze ontvangt u via de email of kunt u terugvinden bij uw afschrijving. Lekker snel binnen, wel zo fijn en u heeft plek!
 
Wij werken met een maximum aantal personen die toegelaten worden. Zo wordt het nooit te druk bij het zwembad en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

De prijs bedraagt per persoon € 4,50 van 0 t/m 99 jaar. Iedereen die ons zwembad betreed dient toegang te betalen. Ook als u niet gaat zwemmen, u maakt gebruik van onze faciliteiten. Voor waardevolle spullen zijn er kluisjes aanwezig. Neem hiervoor een muntje van 50 cent mee, of een ijzeren winkelwagenmuntje. U krijgt deze namelijk week terug na gebruik. 

Op de perrons rondom en in de baden moeten alle kinderen zonder zwemdiploma altijd armvleugeltjes aan in verband met de veiligheid. Het Buitenbadcomplex omvat een overkapt 25 meter wedstrijdbad, een buitenbad met speeltoestellen van ondiep naar diep (40 cm - 120 cm)  en een apart peuterbadje. 

Let wel, de kinderen die nog geen A-diploma hebben, mogen vanwege de veiligheid geen gebruik maken van dit overkapte bad (oók niet met armvleugeltjes om). Voor hen is het buitengelegen recreatie bad en peuterbad beschikbaar. 

​Kinderen jonger dan 7 jaar of kinderen zonder zwemdiploma dienen altijd begeleid te worden door een volwassene! De ouder heeft altijd de rol van toezichthouder indien het kind niet zwemvaardig is.
Het is niet toegestaan het terrein tussentijds te verlaten. Restitutie van aangekochte kaartjes is niet mogelijk.

 

Mocht u nog vragen hebben is het telefoonnummer van het Buitenbad: 073-521 8689 of email ons info@kwekkelstijn.com. Op drukke dagen kan het voorkomen dat wij de telefoon niet op kunnen nemen.

Veel zwem plezier toegewenst!
  


 
Cookie instellingen