Vrij Zwemmen Binnenbad alle leeftijden

 Een gezellig uitje voor alle leeftijden.
 
Lekker zwemmen in het Binnenbad, peuterbadje en spelmateriaal.

Wat is er leuker dan met z’n allen gaan zwemmen? Lekker ravotten in het water met vriendjes en vriendinnetjes of met het hele gezin. Wist u dat vrij zwemmen ook een hele goede voorbereiding is op de start van de zwemles? Uw kinderen worden dan namelijk al aardig watervrij! Ook tijdens de zwemopleiding is het aan te raden om zelf met uw kinderen te gaan oefenen.
Kinderen jonger dan 7 jaar of kinderen zonder zwemdiploma dienen altijd begeleid te worden door een volwassene! De ouder heeft altijd de rol van toezichthouder indien het kind niet zwemvaardig is.


Openingstijden Vrij Zwemmen Binnenbad op elke zondag van 12:00 - 14:00 uur
Openingstijden Vrij Zwemmen Binnenbad in de meivakantie maandag t/m vrijdag van 14:00 - 17:00 uur.
Prijs 2024 van 0 t/m 99 jaar bedraagt € 4,50 per persoon. Voor waardevolle spullen zijn er kluisjes aanwezig. Neem hiervoor een muntje van 50 cent mee, of een ijzeren winkelwagenmuntje
 
Registreren, reserveren en betalen kunnen vooraf gedaan te worden via deze site. Wij werken met een maximum aantal deelnemers om de kwaliteit te waarborgen. Door vooraf te reserveren bent u verzekerd van een plekje bij het vrij zwemmen.  Zie de Webkassa hieronder. Er is geen restitutie mogelijk. Wijzigingen kunnen uiterlijk één dag voor de reserveringsdatum doorgegeven worden. Reserveren is mogelijk 3 dagen vooruit via de webkassa of nog op de dag zelf!


 
Veel zwemplezier.
Cookie instellingen