Gezins Zwemmen

UPDATE; I.V.M. HET SLECHTE WEER IS HET BINNENBAD ZONDAG 16 JUNI GEOPEND.


Lekker zwemmen speciaal voor kinderen met ouders in het recreatieve binnenbad, attributen in het water en lekker ravotten, kom het met uw gezin eens ervaren.
# Vanaf mei is het binnenbad gesloten en is het buitenbad geopend.Prijs 2024 van 0 t/m 99 jaar € 4,50. Voor waardevolle spullen zijn er kluisjes aanwezig. Neem hiervoor een muntje van 50 cent mee, of een ijzeren winkelwagenmuntje. Deze krijgt u namelijk terug na gebruik.

Een kind met of zonder zwemdiploma dient altijd begeleid te worden door een volwassene. De ouder heeft altijd de rol van toezichthouder indien het kind niet zwemvaardig is.

Registreren, reserveren en betalen kunnen vooraf gedaan te worden via deze site. Wij werken met een maximum aantal deelnemers om de kwaliteit te waarborgen. Door vooraf te reserveren bent u verzekerd van een plekje bij het Gezins Zwemmen.  Zie webkassa hieronder. U kunt 3 dagen vooruit reserveren. Er is geen restitutie mogelijk. Wijzigingen kunnen uiterlijk één dag voor de reserveringsdatum doorgegeven worden. 
 
 
Wij wensen u veel zwemplezier toe!
.


 

Cookie instellingen