Kids en Fit


Update 03-05-2024

Kids en fit lessen zitten helemaal vol en er kunnen geen proeflessen meer afgesproken worden tot na de zomervakantie.


Ouder en kind gaan als het ware op ontdekkingsreis in lekker warm water. Onder leiding van een deskundige. Deze les heeft het doel om het kind watervrij te maken en uiteindelijk te komen tot de beginselen van het leren zwemmen en te overleven in water. U kan starten met deze groeps les vanaf 5 maanden tot 5 jaar.
 
Natuurlijk is de activiteit een unieke gelegenheid om samen iets te doen en anderen te ontmoeten. De lessen voor ouder en kind kennen een vaste structuur. Zo wordt bijvoorbeeld op vaste momenten gezongen om uw kind vertrouwd te maken met het zwembad, de begeleiding, de materialen en anderen. Daarnaast zijn contactvormen, weerstandsvormen, glij- en springvormen, drijfvormen en primitieve zwemvormen, wezenlijke onderdelen van de les. Periodiek vindt diplomazwemmen plaats waarbij ieder kind wordt beloond.

Deze kids en fitles is als volgt opgebouwd:
eerst zijn er zwemactiviteiten samen uw zoon of dochter. Vervolgens samen wat eten en wat drinken. Dan neemt de zwemleerkracht samen met een toezichthouder het van u over en letten zij op de kinderen. Nu is het even tijd voor u, lekker aquasporten onder begeleiding! Moe en voldaan zult u Combibad Kwekkelstijn verlaten.

Het betreft een 2 uur durende les die gegeven wordt op:Maandag van 09:00 - 11:00 uur.
Vrijdag van 10:00 - 12:00 uur.

Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

De prijs van deze lessen kunt u vinden onder het kopje Betalen/Tarieven.

De bovenstaande activiteit is een groepsles die wekelijks gegeven wordt. 

Probeer gerust een proefles! Email ons (info@kwekkelstijn.com) en dan kijken wij of u in dezelfde week nog mee kunt doen aan een proefles. Voor een proefles betaalt u een eenmalig een losse les. Deze is niet meer gratis.

Tip: vergeet niet om tijdig in te schrijven voor de ABC zwemles. Uw zoon of dochter heeft meteen een voorsprong omdat hij/zij watervrij zal zijn en de opstartgroep sneller zal doorlopen. Maar net zoals een ander kind dient er wel ingeschreven te worden voor de ABC Zwemles. Dat kan via deze site gedaan worden onder het kopje betalen/aanmelden of zwemles / ABC Zwemles.

 
Cookie instellingen