Vrij Zwemmen Binnenbad alle leeftijden

Een gezellig uitje voor alle leeftijden! 

Lekker zwemmen in het Binnenbad, peuterbadje en spelmateriaal.

Reserveren is mogelijk 2 dagen vooruit via de webkassa!

Openingstijden op dinsdag en donderdag van 18.00 -19.00 uur. 
# donderdag 26-05 met Hemelvaart is er geen Vrij Zwemmen
 
Wat is er leuker dan met z’n allen gaan zwemmen?! Lekker ravotten in het water met vriendjes en vriendinnetjes of met het hele gezin. Wist u dat vrij zwemmen ook een hele goede voorbereiding is op de start van de zwemles? Uw kinderen worden dan namelijk al aardig watervrij! Ook tijdens de zwemopleiding is het aan te raden om zelf met uw kinderen te gaan oefenen.

Registreren, reserveren en betalen dienen vooraf gedaan te worden via deze site. Zie webkassa hieronder.   Wij werken met een maximum aantal deelnemers om de kwaliteit te waarborgen.
Er is geen restitutie mogelijk. Wijzigingen kunnen uiterlijk één dag voor de reserveringsdatum doorgegeven worden. Vanaf 0 t/m 99 jaar € 3,80 per persoon.

Er is een maximum aantal deelnemers wat toegelaten kan worden. Is het vakje rood dan is het helaas al volgeboekt voor de betreffende datum. U kunt twee dagen voor de betreffende data pas reserveren. Eerder is niet mogelijk. 
.
Kinderen jonger dan 7 jaar of kinderen zonder zwemdiploma dienen altijd begeleid te worden door een volwassene! De ouder heeft altijd de rol van toezichthouder indien het kind niet zwemvaardig is.

 

 
Cookie instellingen