Vroege Vogels

“Vroege Vogel Zwemmen” in het buitenbadseizoen

Op dinsdag- en donderdagochtend van 07.00-08.30 u. kunt u terecht voor een frisse duik in het prachtige buitenbad.

“Vroege Vogel Zwemmen” in het prachtige buitenbad van Combibad Kwekkelstijn.

Het is heerlijk, zwemmen in de buitenlucht met de vroege ochtendzon en ook bij wat kouder of donker weer en zelfs bij wat regen, blijft een duik in het verwarmde water met afsluitend een warme douche een geweldige ervaring. U bent van harte welkom indien u een ervaren zwemmer bent van tenminste 16jr.

U tekent, een verklaring waarin de voorwaarden helder zijn weergegeven. Als u bij het begin van het seizoen een seizoensabonnement neemt is zwemmen extra voordelig!. In goed overleg met Kwekkelstijn, verzorgen wij zelf de organisatie rond het Vroege Vogelzwemmen. Ook het toezicht wordt door de Vroege Vogels verzorgd.

Daartoe heeft een aantal vrijwilligers het popduiken en het naar de kant brengen van een drenkeling geoefend. Dit met medewerking van de Rosmalense Reddingsbrigade die de instructies verzorgt. We kunnen best nog enkele toezichthoudende popduikers gebruiken. Vaak kun je samen een dienst invullen en zelf ook nog zwemmen. Meld u aan bij de toezichthouder, of een lid van het bestuur. Graag geven wij meer informatie:

Jacques Goossens tel.: 6480960,     mail: jacquesgoossens@planet.nl 

Gust Roetstel.: 5213658.                 mail: gust.roets@xs4all.nl

Ine Pels,tel.: 5217448,                    mail: p.pels@freeler.nl

tel.buitenbad 073- 521 86 89         info@kwekkelstijn.com         tel.binnenbad 073-521 41 07