ZwemABC

ABC 970x250


Nieuw  Geef nu op voor zwemles !  

NRZ Banner-image licentiehouders 300x250-2

Voor kinderen vanaf 4 jaar,

1 keer per week 45 minuten les,

op: ma. di. wo. do. vrij.

INFO bel:  073-521 41 07  

of mail: info@kwekkelstijn.com         

De receptie is open op Ma, Di, Do, Vr,: 12:00-18:00u.

Wo: 13:00-16:00u.  Zo: 10:00-14:00u.

wij werken conform  de gedragscode NRZ / NPZ


Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.

Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.

De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.

Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.


HET ZWEMABC OP KWEKKELSTIJN

In ons waterrijke land kun je niet vroeg genoeg leren zwemmen.

Terecht wordt dan ook veel waarde gehecht aan de zwemdiploma's. In de huidige opleiding voor het zwem-ABC zullen kinderen 3 keer afzwemmen. Elk diploma betekent een bepaalde vaardigheid in het water. Leren zwemmen volgens het zwem-ABC is meer dan het leren van een kunstje om vooruit te komen. Het is heel belangrijk dat de kinderen "vriendjes worden met het water". Als ze 4 jaar zijn kunnen ze starten. Eerder inschrijven is aan te bevelen in verband met een wachtlijst. De les, eenmaal per week, 45 minuten op maandag t/m vrijdag, na schooltijd. Bij inschrijving hoort u direct wanneer gestart kan worden met de lessen.

Diploma-reeks-liggend-300x105

De kosten kunt u vinden onder tarieven.


Indien u dit niet kunt betalen

Dan kunt u een beroep doen op stichtingsleergeld, en kunt u gewoon bij ons terecht.

https://www.leergelddenbosch.nl/financiele-hulp/


Uitgebreidere informatie kunt u hier downloaden.  informatie ZWEMABC

Inschrijven kunt u middels het inschrijfformulier. inschrijfformulier

U levert dit formulier en het inschrijfgeld in bij de receptie van Kwekkelstijn.


Inschrijven kan ook online, klik op het zwemmertje of op onderstaande link:

https://kwekkelstijn.zwemscore.nl/MijnZwemscore/aanmeldenleerlingtxt.asp

disclaimer

tel.buitenbad 073- 521 86 89         info@kwekkelstijn.com         tel.binnenbad 073-521 41 07