Baby- en Peuterzwemmen

Baby- en Peuterzwemmen

Baby-, Peuter- en Kleuterzwemmen is een leuke activiteit voor ouder en kind en richt zich op het watervrij maken van het kind, op vormen van overleven en de eerste beginselen van het leren zwemmen.

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met zwemmen. Voor zeer jonge kinderen is deze activiteit op het lijf geschreven. In het water komt de natuurlijke bewegingsdrang uitstekend tot uiting. Baby-, peuter- en kleuterlessen hebben tot doel om het kind watervreesvrij te maken en uiteindelijk te komen tot de beginselen van het leren zwemmen en te overleven in het water. Het is een leuke activiteit voor ouder én kind. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 5 mdn. tot 5 jr. op onderstaande tijden maar niet tijdens schoolvakanties

Ouder en kind gaan als het ware op ontdekkingsreis in lekker warm water, onder leiding van een deskundige. Baby-, peuter- en kleuterzwemmen heeft tot doel om het kind watervrij te maken en uiteindelijk te komen tot de beginselen van het leren zwemmen en te overleven in water.

Natuurlijk is de activiteit een unieke gelegenheid om samen iets te doen en anderen te ontmoeten.De lessen voor ouder en kind kennen een vaste structuur. Zo wordt bijvoorbeeld op vaste momenten gezongen om uw kind vertrouwd te maken met de accommodatie, de begeleiding, de materialen en anderen. Daarnaast zijn contactvormen, weerstandsvormen, glij- en springvormen, drijfvormen en primitieve zwemvormen wezenlijke onderdelen van de les. Periodiek vindt diplomazwemmen plaats waarbij ieder kind wordt beloond.

Tot slot is baby- peuter- en kleuterzwemmen een goede voorbereiding op de lessen voor het diploma ABC

Woensdag:  9:00-11:00u.

Donderdag: 9:00-11:00u.

Kleuters op vrijdag: 13:30-15:00u.

(niet tijdens schoolvakanties)

Kids & Fit

Dit is eigenlijk, Baby- Peuterzwemmem en Aquasporten.

U komt met uw “kleine” (baby-en peuter)zwemmen en heerlijk oefeninigen doen, daarna omkleden en kan de “kleine” rusten terwijl u werkt aan uw conditie door afwisselend deel te nemen aan Aquasporten als, Aquatrimmen, Aquarobics, Aquafitness en joggen.(niet tijdens schoolvakanties)

Maandag 9:00-11:00u.

Vrijdag 10:00-12:00u.

(niet tijdens schoolvakanties)disclaimer

tel.buitenbad 073- 521 86 89         info@kwekkelstijn.com         tel.binnenbad 073-521 41 07